Czapla Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2015 Mój szwagier ma problem z zakupem butów na własny ślub - niestety jego stopa jest szeroka i ma wysokie podbicie. Długość stopy 28 cm, szerokość 11, obwód w najszerszym miejscu 28 cm. Większość butów w ogóle nie pasuje, udało się przymierzyć Loake 200 w rozmiarze 9, i buty były by w miarę okej - ale mają lekko lakierowaną skórę co w oczach szwagra je dyskwalifikuje Jakieś inne pomysły, propozycje butów na taką stopę? Chyba że są dostępne Loaki 200 ale z normalną skórą Cytuj
The Blue Boy Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2015 Tu np. masz Berwicki w tęgości G http://sklep.klasycznebuty.pl/362,berwick-3488-black-calf.html Cytuj
Artur S. Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2015 To już szersze są Berwicki 3010 moim zdaniem. Mam jedne i drugie. Cytuj
andrzej k. Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2015 mam i berwicki 3010 i stopę o szerokości 11 cm ( a na podbiciu chyba nawet ze 29 cm ) berwicki aktualnie rozbijane przez szewca o loake się nie wypowiem Cytuj
Czapla Opublikowano 9 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2015 Czyli celować w Berwicki 3010 i ewentualnie rozbijanie u szewca... ? Cytuj
The Blue Boy Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2015 Gdzie chcesz kupować te Berwicki? Jeśli w Klasycznych Butach, weź wszystkie które potencjalnie mogą pasować, nie ma problemu ze zwrotem, Upewnij się tylko, że to co zamawiasz ma tęgość G. Cytuj
andrzej k. Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2015 Czyli celować w Berwicki 3010 i ewentualnie rozbijanie u szewca... ? sprawdź te loaki a jeśli nie masz czasu to w sumie polecam taką opcję .... ja w każdym razie w wakacje wyceluję w buty robione na miarę Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi