Dark Napisano 25 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2015 Witam. Jak w temacie. Znacie w Rzeszowie krawca, który potrafi uszyć spodnie czy marynarkę? I nie, że wydaje mu się, że potafi, ale rzeczywiście tak jest. Przetestowałem na razie dwóch, z marnym skutkiem, stratą czasu i pieniędzy. Teraz testuję kolejnego, szyję wełniane spodnie. Podzielę się wrażeniami po odbiorze. Do trzech razy sztuka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 26 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2015 Ja tam się na krawiectwie nie znam, ale poziom trudności spodni i marynarki jest chyba nieporównywalny. Jeśli ci poprzedni nawet ze spodniami nie umieli sobie poradzić... no i jeśli ten trzeci zrobi dobre spodnie, to nie znaczy, że marynarkę też... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Napisano 12 Maj 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2015 No i do trzech razy sztuka. Niedawno odebrałem spodnie. Jestem bardzo zadowolony. Jako że jedne spodnie wiosny nie czynią, wkrótce zjawię się u Pana krawca z nowym materiałem. Jeśli zatem ktoś z Rzeszowa lub okolic byłby zainteresowany, chętnie podam namiary na zakład. Jak na razie mogę polecić z czystym sumieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynu Napisano 12 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2015 Proszę o namiary. Sam kiedyś założyłem temat w tej sprawie, ale nie było odzewu. Z góry dziękuje. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zagiel Napisano 24 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2015 Ja też poproszę. Mam garnitur do "lekkiej" poprawki (taliowanie i skracanie rękawów marynarki). Jeśli ktoś ma kogoś sprawdzonego to proszę o namiary;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roswell89 Napisano 5 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2016 Pozwolę sobie odświeżyć temat: - szukam krawca w Rzeszowie do drobnych poprawek - skracanie rękawów, nogawek, zwężanie. No, ale okazuję się, ze nawet z tym niektórzy sobie nie radzą... Ktoś może polecić jakiegoś godnego zaufania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zagiel Napisano 18 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2016 Nie wiem czy temat jeszcze aktualny ale jak coś to ja robiłem poprawki o których mówisz u Pana Adama Kostka na rogu Hetmańskiej i Czackiego i wyszło całkiem dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartaNowak Napisano 4 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2016 Akurat mamie się przyda, bo od niedawna mieszkamy w Rzeszowie dzięki i pozdrawiam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raaf20 Napisano 8 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2016 Ja polecam Pana Gierlacha na marszałkowskiej . zwęża od koszul po kurtki, skraca , wydłuża , dopasowuje marynarki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Młody przedsiębiorczy Napisano 9 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2017 Zgadzam się z przedmówcą, Pana Gierlacha można śmiało polecić chyba nikt lepszy tutaj nie mieszka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarianoItaliano Napisano 13 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2017 @Młody przedsiębiorczy - widziałem, że w temacie "Przewodnik Miejski" (Rzeszów) 2 miesiące później pisałeś, że krawiec przy Marszałkowskiej (rozumiem, że p. Gierlach?) poradzi sobie z prostym szyciem, natomiast z bardziej skomplikowanymi rzeczami - już nie wiadomo. Oczywiście rozumiem, że chodzi o szycie, nie o przeróbki - podtrzymujesz natomiast dobrą opinię o jakości jego przeróbek? Chodzi mi o zgubienie "karczku" w marynarce, skrócenie marynarki o 1-1,5 cm i skrócenie spodni o parę cm. Jeżeli macie kogoś innego ewentualnie do polecenia, też poproszę - dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi