Dark Napisano 6 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2015 Witam. Prośba i pytanie do bardziej doświadczonych Forumowiczów. Czy takie "efekty" jak na zdjęciach, na bucie świeżo wyjętym z pudełka (Berwicki), to już wada i dyskwalifikacja( czyli bezapelacyjnie zwrot i wymiana), czy jeszcze niekoniecznie, (bo to ręczna robota itede itepe)? Jakie jest Wasze zdanie? Chodzi mi zwłaszcza o te "żyłki" na skórze, w części bliżej podeszwy, ale też nadmiar załamań na cholewce wyżej, bliżej krawędzi, jak gdyby buty były wcześniej już intensywnie mierzone. Intryguje mnie też widoczna zwłaszcza na pierwszym zdjęciu dziwna niedoróbka, dziurka na krawędzi podeszwy (w części nad obcasem). Czekam na Wasze uwagi i sugestie, za które z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 6 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2015 Skąd się to wzięło, nie mam pojęcia, ale jeszcze czegoś takiego nie widziałem. Ja bym zwyczajnie poprosił o parę pozbawioną tego typu wdzięków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heathcliff Napisano 7 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2015 To przy obcasie to łączenie pasa/otoka. Czasami w tańszych butach wychodzi nierówno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 7 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2015 Z ciekawości, gdzie kupowałeś te Berwicki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Napisano 7 Kwiecień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2015 Z ciekawości, gdzie kupowałeś te Berwicki? W sklep.klasycznebuty.pl Nie mam obaw co do przebiegu ewentualnej wymiany, mam raczej dobre doświadczenia z poprzednich zakupów. Prośba o Wasze zdanie wynika raczej z chęci poszerzenia wiedzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djmakus Napisano 8 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2015 w garbarni zapomnieli oddzielić żyły od skóry... reklamować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi