wojvv Opublikowano 26 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2011 (...) Pan Artur obiecał także dzień otwarty dla forumowiczów. Ma dać ogłoszenie na forum. Wybór rzeczywiście ogromny. Wpadło mi w oko kilka naprawdę świetnych tkanin. Do tego dobre ceny. Czekam więc niecierpliwie na kolejne odwiedziny. Widzę, że dzisiaj pojawiło się ogłoszenie. Dzień otwarty będzie 4. czerwca. Pozdr, wojww Cytuj
Mario Opublikowano 5 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2011 (...) Pan Artur obiecał także dzień otwarty dla forumowiczów. Ma dać ogłoszenie na forum. Wybór rzeczywiście ogromny. Wpadło mi w oko kilka naprawdę świetnych tkanin. Do tego dobre ceny. Czekam więc niecierpliwie na kolejne odwiedziny. Widzę, że dzisiaj pojawiło się ogłoszenie. Dzień otwarty będzie 4. czerwca. Pozdr, wojww Trochę się spóźniłem . Czy mogę liczyć na jakiś reportaż z wizyty? Cytuj
wojvv Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2011 Dwie lakoniczne relacje są na subforum ogłoszeniowym. Są bardzo lakoniczne. Lakonowie byliby z nas dumni. Pozdr, wojvv Cytuj
Pan Janusz Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2011 Dwie lakoniczne relacje są na subforum ogłoszeniowym. Są bardzo lakoniczne. Lakonowie byliby z nas dumni. Trochę nie na temat: Aż z krzesła prawie spadłem, pozwolę sobie ten tekst zapamiętać Cytuj
Mario Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2011 Dwie lakoniczne relacje są na subforum ogłoszeniowym. Są bardzo lakoniczne. Lakonowie byliby z nas dumni. Pozdr, wojvv Naprawdę dobre Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi