wojvv Napisano 26 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2011 (...) Pan Artur obiecał także dzień otwarty dla forumowiczów. Ma dać ogłoszenie na forum. Wybór rzeczywiście ogromny. Wpadło mi w oko kilka naprawdę świetnych tkanin. Do tego dobre ceny. Czekam więc niecierpliwie na kolejne odwiedziny. Widzę, że dzisiaj pojawiło się ogłoszenie. Dzień otwarty będzie 4. czerwca. Pozdr, wojww Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 5 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2011 (...) Pan Artur obiecał także dzień otwarty dla forumowiczów. Ma dać ogłoszenie na forum. Wybór rzeczywiście ogromny. Wpadło mi w oko kilka naprawdę świetnych tkanin. Do tego dobre ceny. Czekam więc niecierpliwie na kolejne odwiedziny. Widzę, że dzisiaj pojawiło się ogłoszenie. Dzień otwarty będzie 4. czerwca. Pozdr, wojww Trochę się spóźniłem . Czy mogę liczyć na jakiś reportaż z wizyty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojvv Napisano 6 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2011 Dwie lakoniczne relacje są na subforum ogłoszeniowym. Są bardzo lakoniczne. Lakonowie byliby z nas dumni. Pozdr, wojvv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 6 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2011 Dwie lakoniczne relacje są na subforum ogłoszeniowym. Są bardzo lakoniczne. Lakonowie byliby z nas dumni. Trochę nie na temat: Aż z krzesła prawie spadłem, pozwolę sobie ten tekst zapamiętać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 7 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2011 Dwie lakoniczne relacje są na subforum ogłoszeniowym. Są bardzo lakoniczne. Lakonowie byliby z nas dumni. Pozdr, wojvv Naprawdę dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi