Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie

Przymierzam się do kupienia czarnych oksfordów. Początkowo miałem zamiar nabyć parę popularnych Janków, gdyż posiadam trzewiki tej marki i jestem z nich bardzo zadowolony. Jednak szybko okazało się że z powodu zbliżających się świąt mój budżet nie wytrzyma takiego wydatku ;) . Znalazłem jednak na Zalando takie oto buty marki Barker 

http://www.zalando.pl/barker-nevis-eleganckie-buty-czarny-bk512a009-q00.html

I teraz pytanie: Jak byście ocenili te buty w porównaniu do Loake 1880 ? Mam model buckingham z serii 1880 dlatego pozwoliłoby mi to na zorientowanie się co do jakości butów Barkera. Nie oczekuję nie wiadomo czego. Traktuję to jako zakup tymczasowy dopóki nie uzbieram na czarne wiedenki z prawdziwego zdarzenia jak Cheaney Imperial . Gdy już mi się to uda Barkery będą służyły za buty na wyjścia o podwyższonym ryzyku zniszczenia :D (Puby, kluby i inne imprezy). 

Tak więc moi drodzy co sądzicie o tych butach z linka ?

Pozdrawiam 

Krzysztof Błażejewski

Opublikowano

Co do marki Barker mam dobre odczucia (nosze jedne buty od nich). Co do modelu który podałeś - wg mnie te ząbkowane krawędzie (bez dziurkowania) je skreślają. Albo czyste proste oxfordy, albo ze zdobieniami - ale z pełnymi, a nie jedną drugą. :?

Opublikowano

Ha ! Promocja się skończyła :) jeszcze rano były za 739 zł . No to problem się rozwiązał... Zastanawiam się obecnie nad Shoepassion. Wiele pochlebnych opinii można przeczytać na forum o tej marce. Zobaczę może po drodze coś mi się nowego urodzi w głowie