zizi Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2014 Witam serdecznie Przymierzam się do kupienia czarnych oksfordów. Początkowo miałem zamiar nabyć parę popularnych Janków, gdyż posiadam trzewiki tej marki i jestem z nich bardzo zadowolony. Jednak szybko okazało się że z powodu zbliżających się świąt mój budżet nie wytrzyma takiego wydatku . Znalazłem jednak na Zalando takie oto buty marki Barker http://www.zalando.pl/barker-nevis-eleganckie-buty-czarny-bk512a009-q00.html I teraz pytanie: Jak byście ocenili te buty w porównaniu do Loake 1880 ? Mam model buckingham z serii 1880 dlatego pozwoliłoby mi to na zorientowanie się co do jakości butów Barkera. Nie oczekuję nie wiadomo czego. Traktuję to jako zakup tymczasowy dopóki nie uzbieram na czarne wiedenki z prawdziwego zdarzenia jak Cheaney Imperial . Gdy już mi się to uda Barkery będą służyły za buty na wyjścia o podwyższonym ryzyku zniszczenia (Puby, kluby i inne imprezy). Tak więc moi drodzy co sądzicie o tych butach z linka ? Pozdrawiam Krzysztof Błażejewski Cytuj
MH_fan Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2014 Co do marki Barker mam dobre odczucia (nosze jedne buty od nich). Co do modelu który podałeś - wg mnie te ząbkowane krawędzie (bez dziurkowania) je skreślają. Albo czyste proste oxfordy, albo ze zdobieniami - ale z pełnymi, a nie jedną drugą. Cytuj
Koval Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2014 Wybacz, ale nie rozumiem: Barker = 1269 PLN Yanko = około 1235 PLN (z rabatem forumowym) Gdzie problem? 1 Cytuj
zizi Opublikowano 20 Listopada 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2014 Ha ! Promocja się skończyła jeszcze rano były za 739 zł . No to problem się rozwiązał... Zastanawiam się obecnie nad Shoepassion. Wiele pochlebnych opinii można przeczytać na forum o tej marce. Zobaczę może po drodze coś mi się nowego urodzi w głowie Cytuj
lolo Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2014 Carrrramba, uwierz, że lepiej zainwestować w buty i mieć 2 pary droższych niż 4 - 6 tańszych. Oczywiście decyzja należy do Ciebie. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi