zizi Napisano 20 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2014 Witam serdecznie Przymierzam się do kupienia czarnych oksfordów. Początkowo miałem zamiar nabyć parę popularnych Janków, gdyż posiadam trzewiki tej marki i jestem z nich bardzo zadowolony. Jednak szybko okazało się że z powodu zbliżających się świąt mój budżet nie wytrzyma takiego wydatku . Znalazłem jednak na Zalando takie oto buty marki Barker http://www.zalando.pl/barker-nevis-eleganckie-buty-czarny-bk512a009-q00.html I teraz pytanie: Jak byście ocenili te buty w porównaniu do Loake 1880 ? Mam model buckingham z serii 1880 dlatego pozwoliłoby mi to na zorientowanie się co do jakości butów Barkera. Nie oczekuję nie wiadomo czego. Traktuję to jako zakup tymczasowy dopóki nie uzbieram na czarne wiedenki z prawdziwego zdarzenia jak Cheaney Imperial . Gdy już mi się to uda Barkery będą służyły za buty na wyjścia o podwyższonym ryzyku zniszczenia (Puby, kluby i inne imprezy). Tak więc moi drodzy co sądzicie o tych butach z linka ? Pozdrawiam Krzysztof Błażejewski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 20 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2014 Co do marki Barker mam dobre odczucia (nosze jedne buty od nich). Co do modelu który podałeś - wg mnie te ząbkowane krawędzie (bez dziurkowania) je skreślają. Albo czyste proste oxfordy, albo ze zdobieniami - ale z pełnymi, a nie jedną drugą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 20 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2014 Wybacz, ale nie rozumiem: Barker = 1269 PLN Yanko = około 1235 PLN (z rabatem forumowym) Gdzie problem? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zizi Napisano 20 Listopad 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2014 Ha ! Promocja się skończyła jeszcze rano były za 739 zł . No to problem się rozwiązał... Zastanawiam się obecnie nad Shoepassion. Wiele pochlebnych opinii można przeczytać na forum o tej marce. Zobaczę może po drodze coś mi się nowego urodzi w głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolo Napisano 21 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2014 Carrrramba, uwierz, że lepiej zainwestować w buty i mieć 2 pary droższych niż 4 - 6 tańszych. Oczywiście decyzja należy do Ciebie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi