Kaakaa Napisano 5 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2014 Witam serdecznie chciałam bym podjąć praktyczną naukę zawodu (od podstaw; równocześnie uczęszczając na Kwalifikacyjny Kurs Zawodowy [państwowa "zawodówka" dla dorosłych]) u mistrza krawiectwa męskiego - w cechu polecono mi "popytać" u mistrzów, jednakże jest to dość czasochłonne a nieefektywne wliczając w to motywujące wywody "Po co to Pani? To przecież wymierający zawód!" ^_^' Nie potrzebuję od mistrza otoczki socjalnej, z racji pracy na sumienną praktykę jestem w stanie poświęcić 3 dni w tygodniu [w przedziale od pon. do czw.]. Oczywiście praktyka w szkole też jest zapewniona w formie warsztatów, ale wydaje mi się że w tym temacie "im więcej tym lepiej". Czy dysponują Państwo może jakimikolwiek informacjami na temat mistrzów krawiectwa męskiego zainteresowanych jeszcze kształceniem uczniów w okolicy Krakowa/Kalwarii Zebrzydowskiej/Wadowic/Oświęcim/Chełmek/Mysłowice/Chrzanów? Z góry dziękuje za wszelkie informację i konstruktywne uwagi Jeżeli ktoś jest zainteresowany w.w. kursem zawodowym szczegóły na http://strona.ckziu.com/index.php/kursy-kwalifikacyjne/proponowane-kursy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123 Napisano 6 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2014 Pytała Pani u Turbasy w Krakowie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 6 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2014 Pytała Pani u Turbasa w Krakowie ? a nie u Turbasy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123 Napisano 6 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2014 Masz rację, moja pomyłka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaakaa Napisano 12 Sierpień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2014 Dziękuję bardzo za odpowiedź Do 18go sierpnia kontakt z nimi jest niestety niemożliwy, nie wiem ile jest w tym prawdy na dzień dzisiejszy ale osoba która rok temu pytała o podobną praktykę została odesłana z kwitkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi