Kaakaa Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Witam serdecznie chciałam bym podjąć praktyczną naukę zawodu (od podstaw; równocześnie uczęszczając na Kwalifikacyjny Kurs Zawodowy [państwowa "zawodówka" dla dorosłych]) u mistrza krawiectwa męskiego - w cechu polecono mi "popytać" u mistrzów, jednakże jest to dość czasochłonne a nieefektywne wliczając w to motywujące wywody "Po co to Pani? To przecież wymierający zawód!" ^_^' Nie potrzebuję od mistrza otoczki socjalnej, z racji pracy na sumienną praktykę jestem w stanie poświęcić 3 dni w tygodniu [w przedziale od pon. do czw.]. Oczywiście praktyka w szkole też jest zapewniona w formie warsztatów, ale wydaje mi się że w tym temacie "im więcej tym lepiej". Czy dysponują Państwo może jakimikolwiek informacjami na temat mistrzów krawiectwa męskiego zainteresowanych jeszcze kształceniem uczniów w okolicy Krakowa/Kalwarii Zebrzydowskiej/Wadowic/Oświęcim/Chełmek/Mysłowice/Chrzanów? Z góry dziękuje za wszelkie informację i konstruktywne uwagi Jeżeli ktoś jest zainteresowany w.w. kursem zawodowym szczegóły na http://strona.ckziu.com/index.php/kursy-kwalifikacyjne/proponowane-kursy Cytuj
123 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Pytała Pani u Turbasy w Krakowie ? Cytuj
pirat Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Pytała Pani u Turbasa w Krakowie ? a nie u Turbasy? Cytuj
Kaakaa Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Dziękuję bardzo za odpowiedź Do 18go sierpnia kontakt z nimi jest niestety niemożliwy, nie wiem ile jest w tym prawdy na dzień dzisiejszy ale osoba która rok temu pytała o podobną praktykę została odesłana z kwitkiem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi