geminatores Napisano 31 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2014 Szukałem na forum ale nie znalazłem tematu w którym polecany by był sklep z krawatami. Szukam obecnie krawatu na swój ślub i po odwiedzeniu Vistuli, Wólczanki, Lamberta, Osovskiego, Lavarda, Conti itd. odnoszę wrażenie, że w galeriach to krawata na ślub się nie znajdzie. Czy może ktoś polecić sklep w Warszawie z dużą ilością krawatów? Jeszcze się nie zdecydowałem na konkretny kolor, na pewno chcę spokojny pastelowy do granatowego garnituru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 31 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2014 A dlaczemu nie chcesz kupić krawata w sieci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
geminatores Napisano 31 Lipiec 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2014 Bo sieć nie oddaje koloru, faktury, połysku itd. Muszę sprawdzić organoleptycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojvv Napisano 31 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2014 Szukałem na forum ale nie znalazłem tematu w którym polecany by był sklep z krawatami. Szukam obecnie krawatu na swój ślub i po odwiedzeniu Vistuli, Wólczanki, Lamberta, Osovskiego, Lavarda, Conti itd. odnoszę wrażenie, że w galeriach to krawata na ślub się nie znajdzie. Czy może ktoś polecić sklep w Warszawie z dużą ilością krawatów? Jeszcze się nie zdecydowałem na konkretny kolor, na pewno chcę spokojny pastelowy do granatowego garnituru. Sir Arthur przy Brackiej, MM Krawaty na Solcu (szyją także krawaty na zamówienie, również z materiału klientów), Macaroni Tomato ma (miał?) krawaty ślubne, Dyplomata i Pan Młody przy al. JPII, itd. Pozdr, wojvv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el-biczel Napisano 31 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2014 Nie wiem czy są specyficznie ślubne, ale w Pracowania Krawiecka Zaremba ul. Nowogrodzka 15 Warszawa też są ładne krawaty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cravatte26 Napisano 23 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2014 ja zamowilem w sklepie internetowym Macaroni Tomato - maja bardzo ladna kolekcje jesienno-zimowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi