spiryt Napisano 10 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2016 czy planowany jest jeszcze jeden taki projekt? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 23 Luty 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2016 Na razie jestem zbyt zajęty, żeby organizować taką akcję, ale gdy sytuacja się zmieni, wrócę do tego wątku i dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 27 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2016 ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamus Napisano 13 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2023 Hej, czy ktoś próbował zamawiać od Vittorio "na odległość"? Zastanawiam się jak wygląda proces i czy po prawie 10latach jest sens do niego uderzać Jest to wciąż najlepiej pasująca marynarka jaką mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torunianin Napisano 15 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2023 W dniu 13.11.2023 o 12:35, adamus napisał: Hej, czy ktoś próbował zamawiać od Vittorio "na odległość"? Zastanawiam się jak wygląda proces i czy po prawie 10latach jest sens do niego uderzać Jest to wciąż najlepiej pasująca marynarka jaką mam Miałem ostatnio dokładnie taką samą myśl po założeniu garnituru od Vittorio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi