spiryt Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2016 czy planowany jest jeszcze jeden taki projekt? 2 Cytuj
kamil Opublikowano 23 Lutego 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2016 Na razie jestem zbyt zajęty, żeby organizować taką akcję, ale gdy sytuacja się zmieni, wrócę do tego wątku i dam znać. Cytuj
adamus Opublikowano 13 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2023 Hej, czy ktoś próbował zamawiać od Vittorio "na odległość"? Zastanawiam się jak wygląda proces i czy po prawie 10latach jest sens do niego uderzać Jest to wciąż najlepiej pasująca marynarka jaką mam Cytuj
torunianin Opublikowano 15 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2023 W dniu 13.11.2023 o 12:35, adamus napisał: Hej, czy ktoś próbował zamawiać od Vittorio "na odległość"? Zastanawiam się jak wygląda proces i czy po prawie 10latach jest sens do niego uderzać Jest to wciąż najlepiej pasująca marynarka jaką mam Miałem ostatnio dokładnie taką samą myśl po założeniu garnituru od Vittorio. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi