maciato Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2014 W poszukiwaniu ciekawych butów typu split toe natrafiłem na starszy nieprodukowany już model Yanko 44769. Buty wykonane na kopycie 725 w tęgości G szyte metodą Goodyear z otwartym kanałem szycia. Tęgość G jest moim zdaniem w tym modelu fikcją i buty nie różnią się od posiadanych przeze mnie innych butów w tęgości F – są dosyć smukłe. Wewnątrz wypisane ręcznie model buta , rozmiar i nr kopyta. Jakość wykonania na wysokim poziomie. Użytą skórę (są dosyć sztywne) mogę porównać do tej używanej przez Markowskiego. Więcej o wygodzie butów będę mógł powiedzieć dopiero za jakiś czas. 5.JPG] Do męskiego modelu dołączony był też katalog : 3 Cytuj
eye_lip Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2014 Bardzo ładny model Maćku, też mam w planach takie dzielone derby. Cytuj
maciato Opublikowano 22 Maja 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2014 Dziękuję, podoba mi się, że przyszwa nie jest w nich doszywana. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi