xyz Napisano 29 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2014 http://edetal.sg Ktoś posiada? Własne doświadczenie, opinie...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 29 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2014 Własne nie i nie posiada - nie wiem czy czytałeś, swego czasu Shoe Snob coś o nich pisał u siebie na blogu, na styleforum też jest co nieco - wybacz jeśli piszę oczywiste rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xyz Napisano 29 Kwiecień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2014 Dziękuję za odpowiedź. Internet przejrzałem, m.in. j/w. Przydatne byłyby jednak opinie bezstronnych użytkowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 17 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2016 Ja dziś zamówiłem pierwsze Ed Et Al w pormocyjnej cenie. Jak buty dotrą to zrobię kilka fotek i oczywiście napiszę kilka słow. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi