damiance Napisano 9 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2014 Koleżanki & Koledzy, poszukujemy fotografa na imprezę stowarzyszeniową w czerwcu. Czas trwania 3h, od 14.00 do 17.00, sobota. oferty przyjmuję na PW. pozdrawiamDamian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 9 Kwiecień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2014 dodatkowe info: dokładna data to 7 czerwca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 9 Kwiecień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2014 z ostatniej chwili Kolega Arsen , sympatyk naszego Stowarzyszenia, przedłożył ofertę obsługi fotograficznej, która została przyjęta - dzięki Andrzeju! Jeżeli jakaś inna osoba z forum zdecydowałaby się wesprzeć naszą imprezę w roli fotografa to zapraszam - impreza będzie duża, największa z dotychczas przeprowadzonych, dwóch fotografów zginie w prawie 100 osobowej publice pozdrawiam Damian 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 11 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2014 (...) dwóch fotografów zginie w prawie 100 osobowej publice (...) Nie wiem co jest w planach ale zapowiada się rzeź 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smamaj Napisano 11 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2014 Już wysłałem pw że chętnie wesprę fotograficznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 12 Kwiecień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2014 kolega Smamaj dołączył do naszego fot-teamu, witamy! co do bezpieczeństwa - dostaniecie ochronę. Rzezi nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smamaj Napisano 6 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2014 Witam, czy ktoś może będzie jechał okolicą róg górczewskiej i powstańców śląskich? Bo niestety mój transport odpadł i chętnie bym się z kimś zabrał z całym sprzętem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 6 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2014 Ja będę jechał od południa i mogę Cię zgarnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smamaj Napisano 6 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2014 Super, będę mega wdzięczny. Wysłałem Ci PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi