Orlin Napisano 28 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2014 Witajcie. Poszukuję porządnych butów na wionę/lato. Z ciemnobrązowej skóry licowej. Te mi się podobają: http://www.bexley.com/Bexley/en/p/dress_shoes/davies?coloris= Co sądzicie oraz może jakieś inne rekomendacje? Ostatnio z rekomendacji na forum kupiłem monki jasnobrązowej skóry firmy Meermin i jestem bardzo zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flpx Napisano 30 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2014 Podobna cena: http://www.crownhillshoes.com/categoria/caballero/mocasines/ Jednak (jeszcze) nie jestem posiadaczem i nie wiem jak z jakością. Na forum pojawiły się wpisy nt. starannego wykończenia butów tejże firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stanislaw Napisano 30 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2014 Nie jestem specjalista od butow, choc kupilem ten okaz ktory wrzuciles w linku - niebieski zamsz z bexleya. Jestem jak narazie bardzo zadowolony, choc musze Ci powiedziec ze skora podeszwy jest innej jakosci niz naprzyklad w trickers`ach do ktorych przywyklem - i strasznie sie sciera. Dzisiaj udalo mi sie ta podeszwe pojechac dubbinem za namowa jednego z uzytkownikow forum. Zobaczymy efekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 30 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2014 Stanisław - nie ma się co dziwić temu że podeszwa w butach za 130EUR jest inna od tej w butach za ~400GB i że będzie się nieporównanie szybciej ścierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 30 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2014 Nie jestem specjalista od butow, choc kupilem ten okaz ktory wrzuciles w linku - niebieski zamsz z bexleya. Jestem jak narazie bardzo zadowolony, choc musze Ci powiedziec ze skora podeszwy jest innej jakosci niz naprzyklad w trickers`ach do ktorych przywyklem - i strasznie sie sciera. Dzisiaj udalo mi sie ta podeszwe pojechac dubbinem za namowa jednego z uzytkownikow forum. Zobaczymy efekty. Stanislaw - a jak ogólnie spisują się te niebieskie zamszaki od Bexleya (może mógłbyś wrzucić jakieś zdjęcia) ? I jak wygląda rozmiarówka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stanislaw Napisano 30 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2014 Prosze, But ma dlugosc 29 centymetrow, moja stopa jest 26.5, kupilem 41.5 (UK 7.5), choc zazwyczaj ide w 7mke. Pasuja idealnie, jak mierzylem wiedenki to musialem wziac 8mke - tak tez bexley ma dosyc dziwna rozmiarowke. Mam dosyc szeroka stope - tak tez bylem zdziwiony ze nic mnie nie ociera. Zalozone dwukrotnie. Przepraszam za jakosc zdjec - swiatlo slabe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 30 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2014 Podeszwa w Bexleyach licha jest. Bez podzelowania szwy szybko się przetrą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek2011 Napisano 30 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2014 Nie do końca tak. Przy użyciu, powiedzmy 2 razy w tygodniu, nie jest tak źle, jakkolwiek warto przybić "podkowę" na czubku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 31 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2014 Stanislaw - stopy ci nie latają w środku ? (nawet w minimalnym stopniu?) Mam w zasadzie identyczną długość stóp i już miałem brać 41, a tak to mam teraz mały zgryz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi