Tadeusz W. Fita Napisano 28 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2014 Tadeusz (jeżeli mogę), obawiam się, że nie udało Ci się . Również wolimy klasyczne fasony, ale nie mamy problemu z długowiecznością butów. Nie bierzemy udziału, albo staramy się to mocno ograniczać, w modowym wyścigu, nie zmieniamy ubrań co sezon. I raczej nie przekładamy komfortu nad styl Wolę formę „Tadek” - mniej oficjalnie. Jestem na tym forum za krótko, a poza tym nie sądzę, abym był w stanie w pełni uchwycić ducha tego forum. Jeżeli mój wpis został odbrany jako generalizowanie, to przepraszam. Nie to było moim celem. Nauka Was trochę potrwa i chyba się nie skończy tak szybko. Wszak: „Wszyscy równi, każdy inny”. Pozdrawiam Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anachronis Napisano 31 Marzec 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2014 Niestety buty sa troche przyciasne i mocno mnie obtarly. Czy macie jakies sposoby na "rozbijanie" butow skorzanych? Czytalem cos o chodzeniu po domu z mokra skarpeta na nodze, ale nie wiem, czy aby nie lepiej wybrac sie do szewca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 31 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2014 Do szewca albo lepiej kup w Multirenowacji preparat Sho-eze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anachronis Napisano 31 Marzec 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2014 A nie lepiej do szewca? Czy ten preparat daloby sie kupic gdzies na miejscu w Krakowie, czy trzeba zamawiac z sieci? Troche szkoda mi tracic czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 31 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2014 No skoro już drugi raz się pytasz czy nie lepiej do szewca, to widać podjąłeś decyzję - idź zatem do szewca:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon Napisano 19 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2016 Czy możliwości przymierzenia (niekoniecznie kupienia - skoro są takie przebicia na marży zapewne zakup niestety musiałby się poprzez internet) butów w Krakowie są takie same jak przed dwoma laty? W tym poście inny forumowicz BwB zrobił w formie ankiety ładną listę dobrych marek obuwniczych. Można czemukolwiek z listy się przyjrzeć na żywo? Drugie pytanie, czy skoro nie, to dla przykładu podam dwa znalezione modele, które są w moim górnym pułapie cenowym: https://www.wittchen.com/buty-meskie,p1231356 299zł https://www.sklep.klasycznebuty.pl/296,fs-280-black.html - 460zł Pytanie brzmi czy za takie pieniądze nie śpiesząc się jestem w stanie kupić coś lepszego w Krakowie/internecie (nie licząc TKMaxx, jestem tam raz na 2 miesiące ale w kwestii butów nigdy nie udało mi się trafić na coś ładnego w moim rozmiarze)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi