macaroni Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2010 http://www.meskaelegancja.fora.pl/przew ... ie,49.html Cytuj
tomek Opublikowano 3 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2010 Zamówiłem dotychczas kilkanaście koszul Stolarka (obecnie zamawia się w sklepie Gentleman na Kopernika). Wybór materiałów ograniczony, ale jakość dobra, no i z czasem nauczyłem się zamawiać u nich koszule, które dobrze na mnie leżą (rozmiar, fasony). Więc sam teraz nie wiem, czy dalej zamawiać u nich, czy zaeksperymentować gdzie indziej. Chęć do eksperymentowania bierze się głównie z rosnących cen Stolarka (choć chyba wszędzie indziej jest nietaniej). Hmm... Do każdej koszuli dodają poszetkę z takiego samego materiału. Cytuj
macaroni Opublikowano 7 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Października 2010 a ja szukam w warszawie miejsca gdzie szyją koszule bespoke. Ktoś może ma jakiś pomysł? Cytuj
tomek Opublikowano 8 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2010 Poza panią Walentyną i Zarembą & Kamińskim nic nie przychodzi mi do głowy. Cytuj
macaroni Opublikowano 8 Października 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Października 2010 A kto szyje dla Zaremby? Ktoś próbował jego koszul? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi