Vince Napisano 8 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2014 Koledzy, jakiego męskiego fryzjera polecacie w okolicach Trójmiasta? Chciałbym klasyczną męską fryzurę z przedziałkiem, ale też kogoś kto mógłby bardziej szczególowo doradzić konkretne rozwiązania dla mojego typu twarzy i urody. Nie wymagam pokoleniowej tradycji i klimatu międzywojennego Liczy się efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal83 Napisano 8 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2014 Koledzy, jakiego męskiego fryzjera polecacie w okolicach Trójmiasta? Chciałbym klasyczną męską fryzurę z przedziałkiem, ale też kogoś kto mógłby bardziej szczególowo doradzić konkretne rozwiązania dla mojego typu twarzy i urody. Nie wymagam pokoleniowej tradycji i klimatu międzywojennego Liczy się efekt. https://www.facebook.com/GeometriaPerfectHair http://www.barbershop-gdansk.pl/ ----------------> http://www.degowski.pl/ Osobiście polecam Geometrię i Martę Sarnecką. Będzie ciężko o termin ale warto, jeżeli się zdecydujesz daj znać czy spełniła Twoje oczekiwania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vince Napisano 8 Luty 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2014 Dziękuję, przyjrzę się. Oczywiście dalsze propozycje i opinie o fryzjerstwie w 3m są mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vince Napisano 8 Luty 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2014 A widzę, że Geometria to zakład mocno kobiecy, ale rozumiem że męskie cięcie też im dobrze idzie? Ważne jest dla mnie doradzenie czegoś dopasowanego do mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal83 Napisano 8 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2014 A widzę, że Geometria to zakład mocno kobiecy, ale rozumiem że męskie cięcie też im dobrze idzie? Ważne jest dla mnie doradzenie czegoś dopasowanego do mnie. A widzę, że Geometria to zakład mocno kobiecy, ale rozumiem że męskie cięcie też im dobrze idzie? Ważne jest dla mnie doradzenie czegoś dopasowanego do mnie. Panie z Geometrii nie przepadają za strzyżeniem Panów bo Panowie w naszym kraju preferują "maszynką na 3mm". Strzygą dobrze i jak uda ci się dostać to moim zdaniem będziesz zadowolony. Wydaje mi się że niezłym pomysłem może być podejść i porozmawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vince Napisano 9 Luty 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2014 Celna uwaga. Na pewno niebawem tam zajrzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vince Napisano 18 Luty 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2014 Niestety Geometria nie spełniła moich oczekiwań, nawet nie miała szans - okazuje się, że już mężczyzn nie obsługują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vince Napisano 24 Luty 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2014 Odwiedziłem zakład Degowski. Jestem bardzo zadowolony, spełniono moje oczekiwania. Nowoczesny salon prowadzony przez rodzinę, wysoki poziom i miła obsługa. Polecam z całego serca. Strzygł mnie Dominik, czułem, że wie co robi. Polecam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi