Sebo.PL Napisano 14 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2013 Sala klubowa... więc temat klubowo - imprezowy: Gdzie planujecie spędzić ostatni wieczór tego roku? (intencjonalnie, nie ograniczam się do końca 2013... gdyż podejrzewam, że za rok temat będzie równie aktualny ) Jeśli chodzi o mnie, to najchętniej zabrałbym moją Kobietkę na bal... tylko obawiam się, że przez wyjazd do SE - skąd właśnie wróciłem, nie wiele zostało wolnych zaproszeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.mateusz Napisano 15 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2013 Też bym zabrał na bal, ale skoro mówisz, że ciężko z zaproszeniami, to chyba pozostaje siedzieć przed telewizorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 15 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2013 W tym roku mają być fajne reklamy podczas sylwestra z Polsatem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 15 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2013 Ja na wszelki wypadek mam nagrane na kasecie te z zeszłego roku. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 15 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2013 Ja na wszelki wypadek mam nagrane na kasecie te z zeszłego roku. Czy chodzi o te kasete? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serwacy Napisano 15 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2013 Ja od trzech lat witam Nowy Rok na nartach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rosemary Napisano 15 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2013 Ja właśnie w tym roku planuję sylwestra spędzić na desce. Serwacy, gdzie planujesz jeździć? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serwacy Napisano 15 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2013 W tym roku Istebna http://www.zlotygron.pl/aktualnosc/243-II_pula_karnetow_sylwestrowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebo.PL Napisano 18 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2013 Będę... w sali bankietowej IASE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi