werter Napisano 26 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2013 Dzień Dobry, kolega poprosił mnie o wsparcie i pomyślałem, że to najlepsze miejsce na zadanie pytania. Potrzebny krawiec, który podejmie sią "naprawy" garnituru. Niestety przedarcie jest w eksponowanym miejscu i wydaje się, że szycie artystyczne jest jedynym rozwiązaniem. Będę wdzięczny za kontakt do sprawdzonego rzemieślnika na terenie Warszawy, ewentualnie Wrocławia. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 26 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2013 Korzystałem kiedyś z usług punktu w Hali Mirowskiej w Warszawie (antresola). Z tego co pamiętam, było przyzwoicie - ale to było dość dawno. Nawet nie jestem pewien, czy ten rzemieślnik dalej działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 26 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2013 http://forum.butwbutonierce.pl/topic/1106-przer%C3%B3bki-spodnie-marynarki-itd/page-15#entry78169 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 26 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2013 Kiedyś na próbę cerowałem niewielkie uszkodzenie marynarki i na cienkiej wełnie wyszło źle, było bardziej widać, niż przed naprawą. W jednym z punktów zostałem lojalnie uprzedzony, że widać będzie. Być może można jakoś podkleić (?) uszkodzenie, ale cerowanie sprawdzi się wyłącznie w bardziej włochatych materiałach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi