damiance Posted February 24, 2011 Report Share Posted February 24, 2011 witajcie, czy ktoś sprzedaje w Warszawie Dormeuila? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gilberto Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 Samą tkaninę to nie wiem. Wiem, że Cafardini ma w ofercie wszystkie aktualne próbniki od Dormeuil. Jak potrzebujesz kupić większą ilość to mogę ci w tym pomóc. Moja koleżanka tam pracowała w UK przez kilka lat. Teraz pracuje w Holland&Sherry w Szkocji. Też bardzo fajne tkaniny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 Samą tkaninę to nie wiem. Wiem, że Cafardini ma w ofercie wszystkie aktualne próbniki od Dormeuil. Jak potrzebujesz kupić większą ilość to mogę ci w tym pomóc. Moja koleżanka tam pracowała w UK przez kilka lat. Teraz pracuje w Holland&Sherry w Szkocji. Też bardzo fajne tkaniny. A ma jakąś zniżkę dla pracowników? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gilberto Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 W Holland&Sherry dostaje za darmo na swoje potrzeby kilka kuponów rocznie. Musi to sobie gdzieś tylko uszyć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
macaroni Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 Sporo najnowszych próbników Dormeulia ma też Sebastian Żukowski. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts