damiance Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2011 witajcie, czy ktoś sprzedaje w Warszawie Dormeuila? Cytuj
Gilberto Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2011 Samą tkaninę to nie wiem. Wiem, że Cafardini ma w ofercie wszystkie aktualne próbniki od Dormeuil. Jak potrzebujesz kupić większą ilość to mogę ci w tym pomóc. Moja koleżanka tam pracowała w UK przez kilka lat. Teraz pracuje w Holland&Sherry w Szkocji. Też bardzo fajne tkaniny. Cytuj
Mario Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2011 Samą tkaninę to nie wiem. Wiem, że Cafardini ma w ofercie wszystkie aktualne próbniki od Dormeuil. Jak potrzebujesz kupić większą ilość to mogę ci w tym pomóc. Moja koleżanka tam pracowała w UK przez kilka lat. Teraz pracuje w Holland&Sherry w Szkocji. Też bardzo fajne tkaniny. A ma jakąś zniżkę dla pracowników? Cytuj
Gilberto Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2011 W Holland&Sherry dostaje za darmo na swoje potrzeby kilka kuponów rocznie. Musi to sobie gdzieś tylko uszyć. Cytuj
macaroni Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2011 Sporo najnowszych próbników Dormeulia ma też Sebastian Żukowski. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi