damiance Napisano 24 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2011 witajcie, czy ktoś sprzedaje w Warszawie Dormeuila? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gilberto Napisano 1 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2011 Samą tkaninę to nie wiem. Wiem, że Cafardini ma w ofercie wszystkie aktualne próbniki od Dormeuil. Jak potrzebujesz kupić większą ilość to mogę ci w tym pomóc. Moja koleżanka tam pracowała w UK przez kilka lat. Teraz pracuje w Holland&Sherry w Szkocji. Też bardzo fajne tkaniny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 1 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2011 Samą tkaninę to nie wiem. Wiem, że Cafardini ma w ofercie wszystkie aktualne próbniki od Dormeuil. Jak potrzebujesz kupić większą ilość to mogę ci w tym pomóc. Moja koleżanka tam pracowała w UK przez kilka lat. Teraz pracuje w Holland&Sherry w Szkocji. Też bardzo fajne tkaniny. A ma jakąś zniżkę dla pracowników? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gilberto Napisano 2 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2011 W Holland&Sherry dostaje za darmo na swoje potrzeby kilka kuponów rocznie. Musi to sobie gdzieś tylko uszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macaroni Napisano 2 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2011 Sporo najnowszych próbników Dormeulia ma też Sebastian Żukowski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi