bluetake Posted October 20, 2013 Report Share Posted October 20, 2013 Czy ktoś może w poznaniu polecić dobrego szewca? Siostra ma kilka par butów do gruntownego odświeżenia, a nie chce inwestować sama w Saphiry. Prawdopodobnie do zrobienia miejscowe wygładzenie rys oraz użycie kremu koloryzującego zgodnego z butem. Czyli dobry szewc na dobrych kosmetykach. Ma ktoś jakieś pomysły? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan Posted October 20, 2013 Report Share Posted October 20, 2013 Sądzisz, że czyjaś praca + dobre kosmetyki wyjdzie taniej niż kupno kosmetyków? Czy ktoś może w poznaniu polecić dobrego szewca? Siostra ma kilka par butów do gruntownego odświeżenia, a nie chce inwestować sama w Saphiry. Prawdopodobnie do zrobienia miejscowe wygładzenie rys oraz użycie kremu koloryzującego zgodnego z butem. Czyli dobry szewc na dobrych kosmetykach. Ma ktoś jakieś pomysły? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baker Posted October 20, 2013 Report Share Posted October 20, 2013 Polecam pana Bernarda: http://forum.butwbutonierce.pl/topic/560-poznań-szewc-jakubowski-bernard/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluetake Posted October 23, 2013 Author Report Share Posted October 23, 2013 Nie taniej, ale wygodniej dla osoby leniwej;) Ja o swoje sam dbam, ale sa osoby nie mające na to czasu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan Posted October 23, 2013 Report Share Posted October 23, 2013 Bądź dobrym bratem i sam zadbaj o buty siostry Nie taniej, ale wygodniej dla osoby leniwej;) Ja o swoje sam dbam, ale sa osoby nie mające na to czasu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-miriam- Posted November 18, 2016 Report Share Posted November 18, 2016 Ja chodzę do Pana Mariana Gałęskiego - ma warsztat na Śniadeckich 3/1 (zaraz na rogu z Głogowską). Pan jest już dość leciwy, ale nie jedne buty w życiu widział i nie jedne też sam zrobił, także myślę, że jeśli kiedyś ktoś jeszcze będzie szukał tematu to naprawdę nie znam lepszego specjalisty w całym mieście Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kabza00 Posted April 27, 2017 Report Share Posted April 27, 2017 Pozwolę sobie na update dla potomnych - Pan M.Gałęski ze Śniadeckich zakończył działalność w związku ze stanem zdrowia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts