bluetake Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2013 Czy ktoś może w poznaniu polecić dobrego szewca? Siostra ma kilka par butów do gruntownego odświeżenia, a nie chce inwestować sama w Saphiry. Prawdopodobnie do zrobienia miejscowe wygładzenie rys oraz użycie kremu koloryzującego zgodnego z butem. Czyli dobry szewc na dobrych kosmetykach. Ma ktoś jakieś pomysły? Cytuj
Jan Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2013 Sądzisz, że czyjaś praca + dobre kosmetyki wyjdzie taniej niż kupno kosmetyków? Czy ktoś może w poznaniu polecić dobrego szewca? Siostra ma kilka par butów do gruntownego odświeżenia, a nie chce inwestować sama w Saphiry. Prawdopodobnie do zrobienia miejscowe wygładzenie rys oraz użycie kremu koloryzującego zgodnego z butem. Czyli dobry szewc na dobrych kosmetykach. Ma ktoś jakieś pomysły? Cytuj
baker Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2013 Polecam pana Bernarda: http://forum.butwbutonierce.pl/topic/560-poznań-szewc-jakubowski-bernard/ Cytuj
bluetake Opublikowano 23 Października 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Października 2013 Nie taniej, ale wygodniej dla osoby leniwej;) Ja o swoje sam dbam, ale sa osoby nie mające na to czasu. Cytuj
Jan Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2013 Bądź dobrym bratem i sam zadbaj o buty siostry Nie taniej, ale wygodniej dla osoby leniwej;) Ja o swoje sam dbam, ale sa osoby nie mające na to czasu. Cytuj
-miriam- Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2016 Ja chodzę do Pana Mariana Gałęskiego - ma warsztat na Śniadeckich 3/1 (zaraz na rogu z Głogowską). Pan jest już dość leciwy, ale nie jedne buty w życiu widział i nie jedne też sam zrobił, także myślę, że jeśli kiedyś ktoś jeszcze będzie szukał tematu to naprawdę nie znam lepszego specjalisty w całym mieście Cytuj
kabza00 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Pozwolę sobie na update dla potomnych - Pan M.Gałęski ze Śniadeckich zakończył działalność w związku ze stanem zdrowia. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi