eye_lip Napisano 21 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2011 Witam, Chciałbym polecić Wam sklep w moim miejscu zamieszkania. Jest to niezła alternatywa, jeśli komuś nie chce się kupować w Warszawie, gdyż w promieniu kilkunastu kilometrów jest to najlepiej zaopatrzony sklep. W większości tkaniny są produkcji polskiej, ale jest też trochę niemieckich Reissmann - zakupiłem bardzo fajną flanelę na spodnie. Na każdej beli jest podany skład materiału. Wybór jest niezły, jest trochę ciekawych wzorów, szczególnie takich bardziej "dandy" czyli wszelkiego rodzaju pepitki, kraty i inne wzory, oraz ciężej tkane tkaniny. Na moje pytanie czy są wełny na spodnie pani powiedziała, że owszem trzy rodzaje - ale po chwili rozmowy się okazało, że nie jestem typowym klientem który wybiera czarny i szary, więc wszelkie flanele i inne ciekawe wełny pani zaczęła mi pokazywać z dumą W czasie rozmowy dowiedziałem się, że na Śniadeckich w Warszawie sklep miał swoją filię, ale została zlikwidowana. Adres: PRUSZKÓW ul.: B.PRUSA 58 (DH CORNER) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 25 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2011 Będę musiał tam zajrzeć. Czy są tam żakardy i jedwabie, bo szukam ciekawych wzorów na muchy, które szyję na zamówienie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 25 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2011 Szczerze mówiąc nie wiem, ale jak uda Ci się znaleźć telefon do sklepu to problem się rozwiąże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 25 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2011 Dzięki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi