Skalpel Napisano 16 Październik 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2013 Jestem pod niesamowitym wrażeniem umiejętności i estetyki! Winszuję! Ciekawi mnie, co oprócz samozaparcia potrzeba, by dokonać takich dzieł? Dziękuję bardzo za miłe słowo!. Co trzeba? Oprócz skóry i kilku narzędzi to głównie "otwartą" głowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 17 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2013 Skalpel, tworzysz tylko dla bliskich i znajomych, czy przyjmujesz też zamówienia z zewnątrz? Zwyczajnie otwieraj swój kramik, bo pomysły i wykonanie naprawdę ciekawe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 17 Październik 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2013 Coraz więcej zamówień przychodzi również z zewnątrz. Z tym, że czas oczekiwania jest raczej długi, pracuję w sumie tylko w nocy. Nad swoim kramikiem też myślę, ale to jeszcze długa droga przede mną. Cieszę się, że się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 17 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2013 Gratuluję wspaniałej pasji i coraz lepszych projektów. Ostatnia realizacja budzi moje wątpliwości. Wydaje mi się, że ta torebka to bardziej kopia, a nie rezultat inspiracji oryginałem. Moja opinia wynika nie z podobieństw formy jednego i drugiego modelu (to zawsze jest dyskusyjne i uznaniowe), a z tego, że skopiowane przeszycia na uchwytach w kształcie litery "M" jednoznacznie mogą sugerować, że jest to oryginalna torba Moreau. Nie wiem, czy takie przeszycia w pierwowzorze, to przypadek, czy też mają one nawiązywać do nazwy. Domyslam się, że jednak chodzi o to drugie, stąd mój komentarz. Nie chcę, abyś odczuł, że zarzucam CI niecne intencje . Po prostu warto na takie rzeczy zwrócić uwagę przy następnych pracach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 17 Październik 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2013 Na tym "M" klientce najbardziej zależało Nie dla tego, że Moreau tylko, że ona ma na nazwisko Mielnik. Przesłała do mnie zdjęcie oryginału i powiedziała, że własnie tak ma być. Więc wiele nie dyskutowałem. Misza ja tak samo jak Ty też co do tego miałem obiekcje, nawet proponowałem, że w to "M" wkomponuję jej "D" (jej imię), ale nie zaaprobowała tego pomysłu. Swoją drogą gdyby celnik na granicy zwrócił na torebkę "szególną" uwagę poczytałbym sobie to za komplement Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 17 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2013 heh, przekonałeś mnie. Prawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi