Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem pod niesamowitym wrażeniem umiejętności i estetyki! Winszuję! 

Ciekawi mnie, co oprócz samozaparcia potrzeba, by dokonać takich dzieł? :)

Dziękuję bardzo za miłe słowo!.

Co trzeba? Oprócz skóry i kilku narzędzi to głównie "otwartą" głowę ;) 

Opublikowano

Coraz więcej zamówień przychodzi również z zewnątrz. Z tym, że czas oczekiwania jest raczej długi, pracuję w sumie tylko w nocy. Nad swoim kramikiem też myślę, ale to jeszcze długa droga przede mną. Cieszę się, że się podoba.

Opublikowano

Gratuluję wspaniałej pasji i coraz lepszych projektów. :)

Ostatnia realizacja budzi moje wątpliwości. Wydaje mi się, że ta torebka to bardziej kopia, a nie rezultat inspiracji oryginałem. Moja opinia wynika nie z podobieństw formy jednego i drugiego modelu (to zawsze jest dyskusyjne i uznaniowe), a z tego, że skopiowane przeszycia na uchwytach w  kształcie litery "M" jednoznacznie mogą sugerować, że jest to oryginalna torba Moreau. Nie wiem, czy takie przeszycia w pierwowzorze, to przypadek, czy też mają one nawiązywać do nazwy. Domyslam się, że jednak chodzi o to drugie, stąd mój komentarz. Nie chcę, abyś odczuł, że zarzucam CI niecne intencje :D. Po prostu warto na takie rzeczy zwrócić uwagę przy następnych pracach. 

:)

Opublikowano

Na tym "M" klientce najbardziej zależało ;) Nie dla tego, że Moreau tylko, że ona ma na nazwisko Mielnik. Przesłała do mnie zdjęcie oryginału i powiedziała, że własnie tak ma być. Więc wiele nie dyskutowałem.

Misza ja tak samo jak Ty też co do tego miałem obiekcje, nawet proponowałem, że w to "M" wkomponuję jej "D" (jej imię), ale nie zaaprobowała tego pomysłu. 

Swoją drogą gdyby celnik na granicy zwrócił na torebkę "szególną" uwagę poczytałbym sobie to za komplement :P