Rocky Balboa Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2013 Witam wszystkich forumowiczów ! Jestem co prawda wielbicielem forum od jakiegoś czasu na FB, ale dopiero wczoraj bezpośrednio TU trafiłem . Obserwując od jakiegoś czasu wpisy i tematy które się przewijają na profilu Facebookowym forum jestem pełen podziwu dla Twórców/Inicjatorów całego "zamieszania" Wszystko wygląda bardzo profesjonalnie, a użytkownicy którzy się tutaj wypowiadają nieraz zainspirowali mnie , a i dyskusje mające miejsce czytało sie niekiedy z zapartym tchem i oczekiwaniem jaki będzie finał Mam nadzieję że przyjmiecie mnie do swojego grona, bo dla mnie jest to wielki zaszczyt mogąc przebywać wśród osób które wiedzą czym jest w dzisiejszym świecie ELEGANCJA i STYL. Z pozdrowieniami, Rafał. 3 Cytuj
constantin Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2013 cześć po raz drugi:) Cytuj
rozmarynka Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2013 Czesc, jak to fajnie jest byc czyjas "muza" Cytuj
Rocky Balboa Opublikowano 24 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2013 Ha ha , muzą również Dziękuję za miłe przywitanie. Ok może stworzę jakiś 1 post Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi