Rocky Balboa Napisano 20 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2013 Witam wszystkich forumowiczów ! Jestem co prawda wielbicielem forum od jakiegoś czasu na FB, ale dopiero wczoraj bezpośrednio TU trafiłem . Obserwując od jakiegoś czasu wpisy i tematy które się przewijają na profilu Facebookowym forum jestem pełen podziwu dla Twórców/Inicjatorów całego "zamieszania" Wszystko wygląda bardzo profesjonalnie, a użytkownicy którzy się tutaj wypowiadają nieraz zainspirowali mnie , a i dyskusje mające miejsce czytało sie niekiedy z zapartym tchem i oczekiwaniem jaki będzie finał Mam nadzieję że przyjmiecie mnie do swojego grona, bo dla mnie jest to wielki zaszczyt mogąc przebywać wśród osób które wiedzą czym jest w dzisiejszym świecie ELEGANCJA i STYL. Z pozdrowieniami, Rafał. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 20 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2013 Cześć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 20 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2013 cześć po raz drugi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rozmarynka Napisano 21 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2013 Czesc, jak to fajnie jest byc czyjas "muza" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rocky Balboa Napisano 24 Czerwiec 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2013 Ha ha , muzą również Dziękuję za miłe przywitanie. Ok może stworzę jakiś 1 post Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi