Styleman Napisano 13 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2013 Gratulacje Panowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paragrafwkieliszku Napisano 13 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2013 Za wyróżnienie bardzo dziękuję i kłaniam się wszystkim nisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 14 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2013 Serdecznie dziękuję szanownemu Jury za wyróżnienie! Niezmiernie się cieszę, że będę mógł w sposób widoczny zamanifestować swą przynależność do forum, a nasz forumowy "But" obiecuję nosić za każdym razem, gdy będę mieć na sobie marynarkę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 14 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2013 ... a nasz forumowy "But" obiecuję nosić za każdym razem, gdy będę mieć na sobie marynarkę No to zacznie się polowanie Jak ktoś od jutra dorwie nową fotkę Secondhand Dandy w marynarce bez buta BWB proszę o cynk na priv i publikację w tym wątku - stawiam dużą, czarną ... pastę Saphir Medaille d'Or 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 15 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2013 No to zacznie się polowanie Jak ktoś od jutra dorwie nową fotkę Secondhand Dandy w marynarce bez buta BWB proszę o cynk na priv i publikację w tym wątku - stawiam dużą, czarną ... pastę Saphir Medaille d'Or Jak na razie jeszcze go nie dostałem, więc oferta nieco przedwczesna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 15 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2013 Jak na razie jeszcze go nie dostałem, więc oferta nieco przedwczesna uważaj na niego;) mój przepadł.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 15 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2013 Jak na razie jeszcze go nie dostałem, więc oferta nieco przedwczesna To na razie nie rób sobie fotek, bo przegram 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 17 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2013 To jest dopiero połączenie wzorów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 11 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2013 Niedawno odebrana nagroda od Maćka Zaremby Fioletowa grenadyna w drobne mikro-kwiaty 3-fold, bez podszewki. Myśleliśmy nad 7-foldem, ale uznałem, że grenadyna to nie jest odpowiedni materiał na taki krawat i to w sumie była dobra decyzja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi