paragrafwkieliszku Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2013 Za wyróżnienie bardzo dziękuję i kłaniam się wszystkim nisko
Secondhand Dandy Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2013 Serdecznie dziękuję szanownemu Jury za wyróżnienie! Niezmiernie się cieszę, że będę mógł w sposób widoczny zamanifestować swą przynależność do forum, a nasz forumowy "But" obiecuję nosić za każdym razem, gdy będę mieć na sobie marynarkę 1
saphir.pl Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2013 ... a nasz forumowy "But" obiecuję nosić za każdym razem, gdy będę mieć na sobie marynarkę No to zacznie się polowanie Jak ktoś od jutra dorwie nową fotkę Secondhand Dandy w marynarce bez buta BWB proszę o cynk na priv i publikację w tym wątku - stawiam dużą, czarną ... pastę Saphir Medaille d'Or 1
Secondhand Dandy Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2013 No to zacznie się polowanie Jak ktoś od jutra dorwie nową fotkę Secondhand Dandy w marynarce bez buta BWB proszę o cynk na priv i publikację w tym wątku - stawiam dużą, czarną ... pastę Saphir Medaille d'Or Jak na razie jeszcze go nie dostałem, więc oferta nieco przedwczesna
constantin Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2013 Jak na razie jeszcze go nie dostałem, więc oferta nieco przedwczesna uważaj na niego;) mój przepadł....
saphir.pl Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2013 Jak na razie jeszcze go nie dostałem, więc oferta nieco przedwczesna To na razie nie rób sobie fotek, bo przegram 1
Pan Janusz Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2013 Niedawno odebrana nagroda od Maćka Zaremby Fioletowa grenadyna w drobne mikro-kwiaty 3-fold, bez podszewki. Myśleliśmy nad 7-foldem, ale uznałem, że grenadyna to nie jest odpowiedni materiał na taki krawat i to w sumie była dobra decyzja.
Rekomendowane odpowiedzi