leonid Opublikowano 13 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2025 Upatrzyłem sobie ten model: https://patine.pl/patine-full-brogues-77020v-h-light-brown-jasno-brazowe-brogsy-meskie.html Pytania: 1) Czy w tej cenie lub taniej dostanę coś lepszego / równie dobrego, mając na uwadze, że wymagania to: -gumowa podeszwa, nie za gruba, nie za cienka, taka jak w tym modelu ma odpowiedni balans ciężkości masywności buta -brogsy, jasny brąz/koniak -zarówno oxford jak i derby wchodzi w grę Buty będą używane jako woły robocze niezależnie od pogody, różne stylizacje, moje poprzednie brogsy wytrzymały 13 lat i uznałem, że kolejne renowacje nie mają już sensu 2) Czy Patine miewa promocje / kody rabatowe? Liczę na to, że sam właściciel na to pytanie odpowie Cytuj
Jarek85 Opublikowano 13 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2025 Godzinę temu, leonid napisał: Czy Patine miewa promocje / kody rabatowe? Patine dopiero co miało promocję -20%. Następna pewnie w Black Friday. Cytuj
Kyle Opublikowano 13 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2025 Wg mojego (fakt, że niedużego) doświadczenia buty Patine w swojej klasie cenowej (a przy okazjonalnych zniżkach- tym bardziej) są najlepszą opcją (przy założeniu, że pasuje Ci kopyto, design, rozmiarówka). 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi