leonid Posted October 13 Report Share Posted October 13 Upatrzyłem sobie ten model: https://patine.pl/patine-full-brogues-77020v-h-light-brown-jasno-brazowe-brogsy-meskie.html Pytania: 1) Czy w tej cenie lub taniej dostanę coś lepszego / równie dobrego, mając na uwadze, że wymagania to: -gumowa podeszwa, nie za gruba, nie za cienka, taka jak w tym modelu ma odpowiedni balans ciężkości masywności buta -brogsy, jasny brąz/koniak -zarówno oxford jak i derby wchodzi w grę Buty będą używane jako woły robocze niezależnie od pogody, różne stylizacje, moje poprzednie brogsy wytrzymały 13 lat i uznałem, że kolejne renowacje nie mają już sensu 2) Czy Patine miewa promocje / kody rabatowe? Liczę na to, że sam właściciel na to pytanie odpowie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarek85 Posted October 13 Report Share Posted October 13 Godzinę temu, leonid napisał: Czy Patine miewa promocje / kody rabatowe? Patine dopiero co miało promocję -20%. Następna pewnie w Black Friday. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyle Posted October 13 Report Share Posted October 13 Wg mojego (fakt, że niedużego) doświadczenia buty Patine w swojej klasie cenowej (a przy okazjonalnych zniżkach- tym bardziej) są najlepszą opcją (przy założeniu, że pasuje Ci kopyto, design, rozmiarówka). 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts