Kyle Napisano wczoraj o 21:44 Zgłoszenie Share Napisano wczoraj o 21:44 W Bonus MG masz marynarkę half canvas, a nie klejonkę jak w Bytomiu (w Vistuli chyba też, kiedyś seria Lantier miewała marynarki half canvas). Ze spodniami pewnie można powalczyć u krawca. Mógłbyś spróbować normalnie wstawiać zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masler Napisano wczoraj o 22:10 Autor Zgłoszenie Share Napisano wczoraj o 22:10 A to half canvas robi taką różnicę? 12 minut temu, Kyle napisał: Ze spodniami pewnie można powalczyć u krawca. Myślisz, że da się z nimi coś zrobić sensownego? Na miejscu powiedzieli mi, że oni już tego nie zwężą bardziej. Tzn teoretycznie można by, ale coś tam byłoby jedno przy drugim wtedy (nie pamietam o co chodziło, ale domyślam się, że o szlufki) i nie wyglądałoby to dobrze. Bo jeśli rzeczywiście z tym się już nic nie zrobi sensownego, to będę musiał kupić nowy garnitur, a ten spróbowałbym zwrócić (choć wątpię, że spodnie przyjmą. Marynarka za to nie ruszana), a jak nie da rady to wystawić na sprzedaż. Btw metka Made in China trochę mnie zaskoczyła Myślałem, że to w pełni polska produkcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 22 godziny temu Zgłoszenie Share Napisano 22 godziny temu 2 godziny temu, masler napisał: A to half canvas robi taką różnicę? Myślisz, że da się z nimi coś zrobić sensownego? Na miejscu powiedzieli mi, że oni już tego nie zwężą bardziej. Tzn teoretycznie można by, ale coś tam byłoby jedno przy drugim wtedy (nie pamietam o co chodziło, ale domyślam się, że o szlufki) i nie wyglądałoby to dobrze. Bo jeśli rzeczywiście z tym się już nic nie zrobi sensownego, to będę musiał kupić nowy garnitur, a ten spróbowałbym zwrócić (choć wątpię, że spodnie przyjmą. Marynarka za to nie ruszana), a jak nie da rady to wystawić na sprzedaż. Btw metka Made in China trochę mnie zaskoczyła Myślałem, że to w pełni polska produkcja. Co do konstrukcji marynarki to zarówno na forum, jak i poza jest dużo informacji na ten temat. Poszukaj. Jeżeli chodzi o możliwości skorygowania spodni, to wypowiedzieć się powinien krawiec, który ma jakieś kompetencje. Zwykle jakieś możliwości są. Nie zawsze bezrefleksyjne zwężanie jest najlepszą opcją. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suede Napisano 15 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 15 godzin temu 9 godzin temu, masler napisał: Btw metka Made in China trochę mnie zaskoczyła Myślałem, że to w pełni polska produkcja. To dotyczy tej serii garniturów uszytych właśnie na half-canvas. Zwykły były szyte w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi