Misza Napisano 18 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2013 To wiązanie krawata z zamkniętymi oczami może być ciekawe . Proponuję 3 etapy: 1. Na sucho. 2. Po 1 drinku. 3. Po piwie z wkładką. A potem komisja ocenia wszystkie trzy wiązania i ustala ocenę końcową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 18 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2013 No dobra Panowie, a gdzie mocniejsze trunki? Pod stolem? Widoczna na zdjęciach herbata tylko sprawiała wrażenie niewinnej Ja również serdecznie dziękuję kolegom za spotkanie. Rozwijanie inicjatyw lokalnych, a co za tym idzie, aktywizacja jednostek jest kluczowa dla rozwoju całej społeczności, a skoro mamy akceptację prezesa, to pozostaje jedynie się spotykać jak najczęściej. Dla dobra ogółu i wszystkich z osobna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 25 Kwiecień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2013 Aby nie zakładać nowego tematu, proponuje wspólne wyjście do kina na The Great Gatsby w DCF. Niby trochę romansidło, niby trochę w klimatach ale myślę, że przede wszystkim jest to ciekawa możliwość spotkania, szczególnie zapraszam osobamy które nie mogły się pojawić na wcześniejszych Wrocławskich imprezach. Mam nadzieję, że nasze dolnośląskie grono będzie coraz większe. Jak tylko będzie dostępny repertuar DCFu założę temat z datą. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi