Velahrn Napisano %s o %s Autor Zgłoszenie Share Napisano %s o %s 32 minuty temu, gdynianin napisał: Rzeczywiście, kurtka jest mocno vintage, moja żona powiedziała że wyglądam jak dziadek w niej Dziadek, który w latach '50 był pilotem USAF :). Swoją drogą, to mój dziadek: 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manul Napisano 7 godzin temu Zgłoszenie Share Napisano 7 godzin temu W dniu 21.01.2025 o 15:30, Velahrn napisał: Zamiast stockowych zdjęć postanowiłem wrzucić swoje, robione ziemniakiem. Tak polubiłem ten model swetra, że kupiłem drugi, tym razem szary. Oczywiście 100 % wełna szetlandzka, oczywiście made in China. Piękne guziki z prawdziwego drewna, dodatkowo jeden zapasowy gratis! Dlaczego dawanie zapasowego guzika nie jest standardem? Te rzeczy potrafią się naprawdę zgubić, choćby w pralni chemicznej. Czy mógłbyś wrzucić fotkę , jak ten sweter wygląda na Tobie. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi