Velahrn Napisano 31 Styczeń Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 32 minuty temu, gdynianin napisał: Rzeczywiście, kurtka jest mocno vintage, moja żona powiedziała że wyglądam jak dziadek w niej Dziadek, który w latach '50 był pilotem USAF :). Swoją drogą, to mój dziadek: 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manul Napisano 2 Luty Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty W dniu 21.01.2025 o 15:30, Velahrn napisał: Zamiast stockowych zdjęć postanowiłem wrzucić swoje, robione ziemniakiem. Tak polubiłem ten model swetra, że kupiłem drugi, tym razem szary. Oczywiście 100 % wełna szetlandzka, oczywiście made in China. Piękne guziki z prawdziwego drewna, dodatkowo jeden zapasowy gratis! Dlaczego dawanie zapasowego guzika nie jest standardem? Te rzeczy potrafią się naprawdę zgubić, choćby w pralni chemicznej. Czy mógłbyś wrzucić fotkę , jak ten sweter wygląda na Tobie. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 17 Luty Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty W dniu 2.02.2025 o 11:42, Manul napisał: Czy mógłbyś wrzucić fotkę , jak ten sweter wygląda na Tobie. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manul Napisano 18 Luty Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty Dziękuję . Chyba przekonałem się do zakupu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
void Napisano 10 Lipiec Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec Oferta wygląda ciekawie, ale właśnie na chiński stereotypowy wzrost. Czy udało się Wam znaleźć spodnie mając te 185cm wzrostu? Czy któreś spodnie mają mankiet, który można odwinąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 10 Lipiec Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 51 minut temu, void napisał: Oferta wygląda ciekawie, ale właśnie na chiński stereotypowy wzrost. Czy udało się Wam znaleźć spodnie mając te 185cm wzrostu? Czy któreś spodnie mają mankiet, który można odwinąć? Mam 180 cm, wszystkie spodnie od Bronsona musze podwijać. Nie sądzę, aby były na Ciebie za długie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
void Napisano 11 Lipiec Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec Możesz wrzucić ze dwa modele? Ja zazwyczaj celuję w 32" inseam, ale i tak temu sprzedawcy szansę. Bezpieczniej czuję się z myślą, że w najgorszym wypadku skrócę, niż odwrotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 11 Lipiec Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 6 godzin temu, void napisał: Możesz wrzucić ze dwa modele? Ja zazwyczaj celuję w 32" inseam, ale i tak temu sprzedawcy szansę. Bezpieczniej czuję się z myślą, że w najgorszym wypadku skrócę, niż odwrotnie. https://bronsonshop.com/collections/pants-trousers/products/1930s-ivy-style-double-pleated-chino-trousers-yellow - na pewno te są dłuższe, wiem, bo mam, i musiałem skracać aż dwa razy, długość to 112 w rozmiarze L (na zdjęciach masz modela 180 cm i ma on dwa razy podwiniętą nogawkę) https://bronsonshop.com/collections/pants-trousers/products/us-army-m-41-hbt-fatigue-trousers - te też są dłuższe, 110 cm https://bronsonshop.com/collections/pants-trousers/products/bronson-engraved-1942-model-army-khaki-chinos-mens-uniforms-casual-pants - te mają 111 cm w moim rozmiarze Generalnie zasada jest prosta - patrzysz na modela, jeśli ma podwinięte nogawki, to na pewno będzie zapas. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
void Napisano 11 Lipiec Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec Dziękuję. W międzyczasie przejrzałem całą kolekcję spodni w sklepie (a nawet dwóch dokładając olderbest) i mogę napisać, by nie zginęło, że najdłuższy model to właśnie "1942 US Army Chino Trousers". Te zamówię, ale zerknę czy nie dorzucić jakiegoś podkoszulka, czy innej drobnostki. Cytat na zdjęciach masz modela 180 cm i ma on dwa razy podwiniętą nogawkę On je tak nosi, że na jego miejscu bym rozwinął tę nogawkę raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
void Napisano 14 Lipiec Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec Złożyłem zamówienie (poprzez Olderbest) na dwa fasony spodni. Przesyłka darmowa od ok. 400zł. Bardzo jestem ciekaw jakie te ubrania okażą się w rzeczywistości. Z początku dziwiłem się że nie widzę płatności, ale na razie to są zablokowane środki na karcie kredytowej. Zwrot z Polski jest możliwy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravine Napisano %s o %s Zgłoszenie Share Napisano %s o %s Zamawiał coś ktoś kiedyś z Simwood? Podoba mi się, że nazwa (prawie) każdego produktu zaczyna się od gramatury, a w opisie czasami bywa skrętność i "S", e.g. 50S/3 (jest np. koszulka z kieszonką 400gsm a'la "wincyj gramatury reaktor wytrzyma", niestety z haftem u dołu) https://simwooddenim.com/collections/all, mają też sklep na ali Tutaj film od kogoś: https://www.youtube.com/watch?v=G9rEkgrPth8. Swoją drogą fajny mały youtuber Zapewne kiepsko ze zwrotami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi