Dyjamentowski Posted April 14 Report Share Posted April 14 Z usług pana Marka korzystam od kilku lat, zresztą z polecenia na tym forum, i sam chciałem je polecić: zelowanie (Topy), odsalanie, drobne naprawy (ostatnio krawędzie po zimie) niedrogie prawidła (noname, ale można zamówić i odebrać dobrane z butami). Praktycznie wszystkie buty mam podzelowane właśnie tutaj. Ogromną zaletą zakładu jest lokalizacja (Hoża 21/23) i godziny otwarcia (do 18, w środy do 19), czyli rzeczywiście można przy okazji wpaść i coś podkleić/poprawić/naprawić w krótkim terminie, bez paczkomatowej logistyki i kilkutygodniowych terminów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JakubAnderwald Posted April 14 Report Share Posted April 14 Też korzystam, też polecam, ale to już chyba nie pan Marek, tylko jego syn prowadzi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyjamentowski Posted April 14 Author Report Share Posted April 14 No i wyszło, że podszedłem czysto transakcyjnie, wszedłem, kupiłem, wyszedłem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario_sochy Posted April 16 Report Share Posted April 16 W dniu 14.04.2024 o 13:42, JakubAnderwald napisał: Też korzystam, też polecam, ale to już chyba nie pan Marek, tylko jego syn prowadzi? Dokladnie, tez tak mi sie wydaje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paxton Posted August 10 Report Share Posted August 10 Bardzo polecam ten warsztat. Co jakiś czas oddaję tam do „prania” zamszowe buty. Usługa kosztuje 60 zł, a wyglądają po niej jak nowe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts