Dyjamentowski Napisano 14 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień Z usług pana Marka korzystam od kilku lat, zresztą z polecenia na tym forum, i sam chciałem je polecić: zelowanie (Topy), odsalanie, drobne naprawy (ostatnio krawędzie po zimie) niedrogie prawidła (noname, ale można zamówić i odebrać dobrane z butami). Praktycznie wszystkie buty mam podzelowane właśnie tutaj. Ogromną zaletą zakładu jest lokalizacja (Hoża 21/23) i godziny otwarcia (do 18, w środy do 19), czyli rzeczywiście można przy okazji wpaść i coś podkleić/poprawić/naprawić w krótkim terminie, bez paczkomatowej logistyki i kilkutygodniowych terminów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 14 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień Też korzystam, też polecam, ale to już chyba nie pan Marek, tylko jego syn prowadzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dyjamentowski Napisano 14 Kwiecień Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień No i wyszło, że podszedłem czysto transakcyjnie, wszedłem, kupiłem, wyszedłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario_sochy Napisano 16 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień W dniu 14.04.2024 o 13:42, JakubAnderwald napisał: Też korzystam, też polecam, ale to już chyba nie pan Marek, tylko jego syn prowadzi? Dokladnie, tez tak mi sie wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paxton Napisano 10 Sierpień Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień Bardzo polecam ten warsztat. Co jakiś czas oddaję tam do „prania” zamszowe buty. Usługa kosztuje 60 zł, a wyglądają po niej jak nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi