Skocz do zawartości

Zagraniczni producenci butów / kopyta H

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

potrzebuję poleceń producentów butów wysokiej jakości - półka cenowa okolice Yanko, Carlos Santos, Partigiani - którzy robią buty na kopycie H.

Mam problem z dobraniem butów przez szeroką stopę, na kopycie G muszę atakować rozmiar 43 który jest mocno zbyt duży dla mnie, dopiero na kopycie H udaje mi się to jakoś ogarnąć a i tak są kompromisy.

Ostatnio kupiłem buty od Milera "Na Szeroką Stopę", ale nie mam pojęcia czy one są dobre jakościowo, bo w Milerze nie za bardzo idzie znaleźć jakiekolwiek info techniczne. Nie wiem (ale się domyślam) czy nie przepłacam.

Ktoś mógłby coś doradzić? 

Z góry dziękuję.

Opublikowano
On 3/18/2024 at 8:09 PM, Wodzu said:

Na początek polecam lekturę dwóch poniższych wątków:

Dzięki za rekomendację tematów ale nic to nie dało. Kopyto Patine H jest na mnie dalej zbyt małe, mam bardzo niewymiarowe płetwy. Widziałem, że zamawiasz sporo z Vassa, może tam warto?

Opublikowano
2 godziny temu, Mirror napisał:

Dzięki za rekomendację tematów ale nic to nie dało. Kopyto Patine H jest na mnie dalej zbyt małe, mam bardzo niewymiarowe płetwy. Widziałem, że zamawiasz sporo z Vassa, może tam warto?

To może być dobry trop, ale jeśli na szerokie stopy żadne standardowe kopyto Vassa nie podejdzie. Musisz myśleć o większych tęgościach. A przy takiej zabawie i braku doświadczeń z ich butami IMO najlepszą opcją byłoby odwiedzenie ich sklepu firmowego i pomierzenie się przez fachowca. W przeciwnym razie pozostaje zamawianie od dystrybutorów i odsyłanie, aż może trafisz.