michal. Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2012 Zakupy za granicą dla dużej części forumowiczów to norma. W związku z Tym chciałbym się dowiedzieć który wirtualny kantor polecacie? Wcześniej korzystałem z GoCash ale oni zamykają interes. O Cinkciarz.pl i Walutomat.pl w Internecie są sprzeczne opinie dlatego wolę zapytać zaufanych forumowiczów:) Cytuj
wolezozole Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2012 ja korzystałem kilka razy z cinkciarza.pl raz sie zdarzyło, że czekałem na srodki z przewalutowania ponad 24 godziny. Tak normalnie to bylo kilka godzin. Ale musisz pamietać, że jak robisz zakupy za granicą w walucie i płacisz karta to jeszcze musisz mieć kartę do rachunku w walucie. Cytuj
blue Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2012 byc moze warto rozwazyc najbezpieczniejszy z tej grupy kantorow(bo bankowy) kantor alior banku. widelki przy wymianie elektronicznej dosc male. Cytuj
pol606 Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2012 Sync Aliorowy ma bezpłatne konta walutowe z kartami, polecam póki są bezpłatne Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi