michaelandro Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2012 Panowie, interesuje mnie zakup około 10 garniturów. Takich do codziennego użytku- celuję w Vistulę lub Bytom, ale może być to też np. Boss. Czy podpowiecie mi czy przy takiej ilości jestem w stanie uzyskać jakiś przyzwoity rabat? Jeśli tak, to gdzie? Cytuj
Pan Janusz Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2012 Nie lepiej uszyć 3-4, ale porządne? Cytuj
Kyle Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2012 Garnitury są policzalne, więc nie ilość, tylko liczba. Przepraszam za OT, nie chcę być złośliwy, ale bardzo mnie drażni ten błąd, zwłaszcza kiedy ktoś mówi o ilości ludzi, zawsze wtedy pytam, czy chce mierzyć masą, objętością czy łącznym wzrostem. Cytuj
proceleusmatyk Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2012 Zrób 5 u Macaroniego, 5 u Szarmanta i zdaj relację. Cytuj
Jan Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2012 Zrób 5 u Macaroniego, 5 u Szarmanta i zdaj relację. Daj też znać u którego masz lepszy rabat Cytuj
michaelandro Opublikowano 6 Października 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2012 Dziękuję za odpowiedzi i przepraszam za błąd. Ma to być zakup firmowy, dla dwóch osób. Bardziej na zasadzie ubrania służbowego, dlatego bespoke odpada- może raczej mtm. Kiedyś obiło mi się o uszy, że w Vistuli były organizowane akcje typu- weź za min 5 tys, dostaniesz rabat, stąd moje pytanie. Cytuj
Stormont Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2012 Porozmawiaj z kierownikiem salonu, być może ma możliwość dawania rabatów przy większych zamówieniach. A w jaką półkę jakościową i jaki pułap cenowy celujesz? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi