Razle Napisano 28 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2023 Cześć, to mój pierwszy post tutaj, choć od dawna śledzę samo forum. Ostatnio dość głęboko zarysowałem moje sztyblety na samym czubku (wywaliłem się na chropowatych schodach). But na zdjęciach jest po wstępnym przeczyszczeniu Renomatem. Kupiłem krem renowacyjny do butów czarnych z Saphira (Creme Renovatrice). Nie wiem tylko jak ugryźć teraz temat dalej i liczę na waszą pomoc. Czy powinienem zeszlifować noski papierem ściernym ? Jakie gradacje ? Czy jako nawilżenie przy szlifowaniu papierem ściernym powinienem użyć wody czy np. Renovatora z Saphira ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 29 Listopad 2023 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2023 Toż to żadne zarysowanie, wypastować, nosić i zapomnieć. 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Razle Napisano 6 Grudzień 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2023 Dziękuję za zdroworozsądkową podpowiedź. Balem sie, ze bez szlifowania nie uda sie nosków doprowadzić do akceptowalnego stanu. Po zastosowaniu tłuszczu, kremu, wosku i Saphir Mirror Gloss (pierwszy raz) rysy są praktycznie niewidoczne a buty zyskały blask jakiego nawet wcześniej nie miały 5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi