The Kozlow Napisano 13 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2012 Witam, Dziś zauważyłem na Puławskiej pod numerem 140 nie zachęcająco wyglądający szyld z napisem: Szycie na miarę, poprawki etc.-standard. Google bez problemu pomógł znaleźć mi potrzebne namiary na zakład Pana Dariusza. Postanowiłem więc zadzwonić do zakładu. Dowiedziałem się, iż koszt uszycia 3 częściowego garnituru wraz z dodatkami to koszt 1230zł, przy czym koszt uszycia spodni to 230zł. Oczywiście usłyszawszy cenę nie pytałem o dalsze detale. Czy któryś z Panów miał styczność z tym zakładem? Czyżby najtańszy krawiec w stolicy? link do strony - bez fajerwerków. http://krawiec.info.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 13 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2012 Czyżby najtańszy krawiec w stolicy? E tam, mogę wskazać adres, pod którym obstalujesz trzyczęściowy za 950 zł za igłę. Pozostaje tylko pytanie, czy ten znaleziony przez Ciebie wpisuje się jakościowo w nurt krawców budżetowych, czy też jest perełką w stylu Kruszewskiego. Skoro już znalazłeś, to zamów spodnie albo kamizelkę w ramach testów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Kozlow Napisano 13 Wrzesień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2012 Zima tuż tuż ile m na kamizelkę potrzeba? Skłaniam się ku zestawowi spodnie + kamizelka:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 13 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2012 Prospołeczna postawa . Trochę ponad 2m (+ 0,2 albo 0,3) materiału powinno starczyć na wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 14 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2012 Prospołeczna postawa . Trochę ponad 2m (+ 0,2 albo 0,3) materiału powinno starczyć na wszystko. The Kozlow, przepraszam, źle jakoś odczytałem posta, wyszło mi, że chcesz spodnie i kamizelkę (co byłoby w miarę rozsądnym testem nieznanego krawca). Jak chcesz spodnie i marynarkę, to ze 3 metry trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JJN Napisano 9 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2012 są jakieś postępy? bardzo proszę o relację, ponieważ cena bardzo kusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr Zdandysiały Napisano 13 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2019 Przez bez mała 7 lat ktoś miał styczność z szyciem miarowym u tego krawca i byłby skłonny podzielić się doświadczeniami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr.G Napisano 15 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2019 W dniu 13.09.2019 o 14:50, Mr Zdandysiały napisał: Przez bez mała 7 lat ktoś miał styczność z szyciem miarowym u tego krawca i byłby skłonny podzielić się doświadczeniami? @Mr Zdandysiały Miałem styczność. Szyłem kamizelkę z 2 lata temu i spodnie w tym roku, jestem bardzo zadowolony, wykonanie staranne, stosuje się bardzo dokładnie do wszystkich wytycznych i życzeń, dopasowanie trochę swobodniejsze ale zgrabne i śledzące sylwetkę. Ogólnie polecam do prostych klasycznych projektów Chiałem zamówię ostatnio sportową marynarkę w neapolitańskim stylu, odmówił ze względu na koszulowe wszycie rękawa, uczciwie stwierdził że nigdy tak nie robił i nie chce ryzykować Stwierdził też że nie poleca bo szyje klasycznie i uważam że ramiona zawsze powinny być chociaz minimalnie podbudowane. Znajomy szył klasyczny prosty granatowy garnitur i wyszło ładnie sam też jest zadowolony. Spodnie i kamizelki na pewno w tej cenie warto u niego uszyć, sprawdzić. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi