4inHand Posted September 12, 2012 Report Share Posted September 12, 2012 Prawdę mówiąc nie znam regulaminu na tyle żeby wiedzieć czy temat ten bardziej pasuje do sali klubowej czy do działu ogłoszenia. Jeśli powinien być w ogłoszeniach, to proszę moderatora o przeniesienie. Otóż forumowicze z Poznania (oraz bardziej zdesperowani miłośnicy whisky zewsząd) będą bardzo mile widziani na mojej pierwszej otwartej degustacji, która odbędzie się 29 IX 2012 w Poznaniu, w Krieku, o godzinie 18. Cała reszta na plakacie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciato Posted September 12, 2012 Report Share Posted September 12, 2012 Tomku a może tournee po Polsce ? Do Poznania się niestety nie wybieram a chętnie bym wziął udział w takiej degustacji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The-Bigwig Posted September 12, 2012 Report Share Posted September 12, 2012 Jak znajdę czas to kto wie...ps, Kolego 4inhand, czy ja Cię słyszałem dzisiaj na tvn 24? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
4inHand Posted September 12, 2012 Author Report Share Posted September 12, 2012 Jak znajdę czas to kto wie...ps, Kolego 4inhand, czy ja Cię słyszałem dzisiaj na tvn 24? No to zapraszam, i nie, to nie ja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
4inHand Posted September 12, 2012 Author Report Share Posted September 12, 2012 Jak znajdę czas to kto wie...ps, Kolego 4inhand, czy ja Cię słyszałem dzisiaj na tvn 24? Bez owijania w bawełnę - to jest mój cel! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kush Posted September 13, 2012 Report Share Posted September 13, 2012 jeśli dotrze Pan z degustacją do stolicy, bardzo prosze wpisac mnie na listę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
4inHand Posted September 13, 2012 Author Report Share Posted September 13, 2012 Jak znajdę czas to kto wie...ps, Kolego 4inhand, czy ja Cię słyszałem dzisiaj na tvn 24? Bez owijania w bawełnę - to jest mój cel! Oczywiście popełniłem błąd przy cytowaniu. Moim celem jest objazd całej Polski. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wilkomir Posted September 13, 2012 Report Share Posted September 13, 2012 Oczywiście popełniłem błąd przy cytowaniu. Moim celem jest objazd całej Polski. czekamy na degustację w wawie! ja na pewno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts