4inHand Napisano 12 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2012 Prawdę mówiąc nie znam regulaminu na tyle żeby wiedzieć czy temat ten bardziej pasuje do sali klubowej czy do działu ogłoszenia. Jeśli powinien być w ogłoszeniach, to proszę moderatora o przeniesienie. Otóż forumowicze z Poznania (oraz bardziej zdesperowani miłośnicy whisky zewsząd) będą bardzo mile widziani na mojej pierwszej otwartej degustacji, która odbędzie się 29 IX 2012 w Poznaniu, w Krieku, o godzinie 18. Cała reszta na plakacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 12 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2012 Tomku a może tournee po Polsce ? Do Poznania się niestety nie wybieram a chętnie bym wziął udział w takiej degustacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 12 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2012 Jak znajdę czas to kto wie...ps, Kolego 4inhand, czy ja Cię słyszałem dzisiaj na tvn 24? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 12 Wrzesień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2012 Jak znajdę czas to kto wie...ps, Kolego 4inhand, czy ja Cię słyszałem dzisiaj na tvn 24? No to zapraszam, i nie, to nie ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 12 Wrzesień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2012 Jak znajdę czas to kto wie...ps, Kolego 4inhand, czy ja Cię słyszałem dzisiaj na tvn 24? Bez owijania w bawełnę - to jest mój cel! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kush Napisano 13 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2012 jeśli dotrze Pan z degustacją do stolicy, bardzo prosze wpisac mnie na listę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 13 Wrzesień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2012 Jak znajdę czas to kto wie...ps, Kolego 4inhand, czy ja Cię słyszałem dzisiaj na tvn 24? Bez owijania w bawełnę - to jest mój cel! Oczywiście popełniłem błąd przy cytowaniu. Moim celem jest objazd całej Polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilkomir Napisano 13 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2012 Oczywiście popełniłem błąd przy cytowaniu. Moim celem jest objazd całej Polski. czekamy na degustację w wawie! ja na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi