frans Opublikowano 23 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2023 Cześć, poszukuję fleków Dainite 3 3/8. Czy jest szansa na kupno tego modelu w Polsce, bądź wymiana na takowe u jakiegoś szewca w Warszawie? Może też być jakiś zamiennik od Vibram lub coś co sami macie na swoich butach i polecacie. Cytuj
Velahrn Opublikowano 25 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2023 Próbowałeś w Wielki shoe? Z doświadczenia powiem, że jeśli oni nie mają, to nigdzie nie ma. Cytuj
frans Opublikowano 26 Maja 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2023 Dzwoniłem do nich. Nie mają. Cytuj
Velahrn Opublikowano 27 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2023 19 godzin temu, frans napisał: Dzwoniłem do nich. Nie mają. To niestety spora szansa, że musisz kupić w UK. Możesz jeszcze spróbować u Kielmana, ale cena może być spora... Cytuj
frans Opublikowano 30 Maja 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2023 Udało mi się znaleźć sklep na Etsy, które ma je na stanie. Poza tym mają bardzo duży stock ciekawych i na ogół słabo dostępnych rzeczy szewskich w Europie. Sklep jest zlokalizowany w Ukrainie, natomiast rozmawiałem z sprzedającym i w miarę możliwości funkcjonują normalnie - przesyłka zajmuje około 2 tygodnie. Ceny są bardzo umiarkowane, a wysyłka wliczona w koszt. Na pewno wychodzi taniej i możliwe, że szybciej, niż gdyby zamawiać z USA/UK. Wrzucam link, jeśli ktoś byłby zainteresowany: https://www.etsy.com/pl/shop/TakehandmadeUA?listing_id=1087386191 2 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi