frans Napisano 23 Maj 2023 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2023 Cześć, poszukuję fleków Dainite 3 3/8. Czy jest szansa na kupno tego modelu w Polsce, bądź wymiana na takowe u jakiegoś szewca w Warszawie? Może też być jakiś zamiennik od Vibram lub coś co sami macie na swoich butach i polecacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 25 Maj 2023 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2023 Próbowałeś w Wielki shoe? Z doświadczenia powiem, że jeśli oni nie mają, to nigdzie nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frans Napisano 26 Maj 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2023 Dzwoniłem do nich. Nie mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 27 Maj 2023 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2023 19 godzin temu, frans napisał: Dzwoniłem do nich. Nie mają. To niestety spora szansa, że musisz kupić w UK. Możesz jeszcze spróbować u Kielmana, ale cena może być spora... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frans Napisano 30 Maj 2023 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2023 Udało mi się znaleźć sklep na Etsy, które ma je na stanie. Poza tym mają bardzo duży stock ciekawych i na ogół słabo dostępnych rzeczy szewskich w Europie. Sklep jest zlokalizowany w Ukrainie, natomiast rozmawiałem z sprzedającym i w miarę możliwości funkcjonują normalnie - przesyłka zajmuje około 2 tygodnie. Ceny są bardzo umiarkowane, a wysyłka wliczona w koszt. Na pewno wychodzi taniej i możliwe, że szybciej, niż gdyby zamawiać z USA/UK. Wrzucam link, jeśli ktoś byłby zainteresowany: https://www.etsy.com/pl/shop/TakehandmadeUA?listing_id=1087386191 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi