Łukasz_ Napisano 5 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2010 Guuuuys..... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bar_open Napisano 5 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2010 Cóż, ma Pan rację. Chociaż wolałbym porównanie do Super Expressu. Bądź co bądź oba to dwa polskie tabloidy, jednak jestem zdania iż SE stoi o poziom wyżej niż Fakt. A zemną chyba nie jest aż tak źle jak z artykułem o rozdziewiczeniu 46 letniego prawiczka.u mnie portierzy namiętnie czytają, i SE, i F ... czasami dzielą się co smakowitszymi 'news-ami" (do dziś pamiętam taki o sumie krowojadzie grasującym w wodach Bugu ... po tym artykule nabrałem sporo szacunku dla pracy tych dziennikarzy, to musi być nadludzki wysiłek zachować poczucie rzeczywistości w tak niesprzyjających warunkach) tym niemniej z uwagi na tematykę tego forum przyłączam się do prośby Guuuuys..... :/ jeżeli dobrze odczytałem intencję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi