Marilyn Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Cześć, znalazłam takie oto buty, mam nadzieje że są oryginalne, ale problem tkwi w tym że na prawym bucie sa takie jaśniejsze odbarwienia albo przebarwienia, nie wiem za bardzo jak to nazwać. Czy ktoś się orientuje czy da się to jakoś naprawić? Cytuj
Krzysztof G Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Trzeba ściągnąć farbę z obu butów i nałożyć nową. Jeżeli nie masz doświadczenia to odeślij do fachowca. @Wielki Shoe? 1 Cytuj
pablocito Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2022 Tam od razu ściągnąć farbę. Spróbowałbym najpierw łagodnie i ściągnął stare warstwy wosku, kremu i co tam jeszcze jest. Renomat w rozsądnych dawkach. Jest cały wątek na tym forum o renowacji obuwia. Warto też poczytać blog na stronie Multirenowacji: https://multirenowacja.pl/blog/?gclid=CjwKCAjw6fyXBhBgEiwAhhiZsvv7NE5yWmCUiYgJ79zzFY-b304EBt18pLRhVQmaB1UMYMuujqylExoCeJkQAvD_BwE 1 Cytuj
Marilyn Opublikowano 21 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2022 Uff, czyli jest szansa to odratować, będę próbować i może dam tutaj znać jak poszło Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi