Marilyn Napisano 18 Sierpień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2022 Cześć, znalazłam takie oto buty, mam nadzieje że są oryginalne, ale problem tkwi w tym że na prawym bucie sa takie jaśniejsze odbarwienia albo przebarwienia, nie wiem za bardzo jak to nazwać. Czy ktoś się orientuje czy da się to jakoś naprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof G Napisano 18 Sierpień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2022 Trzeba ściągnąć farbę z obu butów i nałożyć nową. Jeżeli nie masz doświadczenia to odeślij do fachowca. @Wielki Shoe? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 20 Sierpień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2022 Tam od razu ściągnąć farbę. Spróbowałbym najpierw łagodnie i ściągnął stare warstwy wosku, kremu i co tam jeszcze jest. Renomat w rozsądnych dawkach. Jest cały wątek na tym forum o renowacji obuwia. Warto też poczytać blog na stronie Multirenowacji: https://multirenowacja.pl/blog/?gclid=CjwKCAjw6fyXBhBgEiwAhhiZsvv7NE5yWmCUiYgJ79zzFY-b304EBt18pLRhVQmaB1UMYMuujqylExoCeJkQAvD_BwE 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marilyn Napisano 21 Sierpień 2022 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2022 Uff, czyli jest szansa to odratować, będę próbować i może dam tutaj znać jak poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi